MSKÜ Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Mezunlarını Büyük bir Gururla Meslek Yaşamlarına Uğurladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümünde öğrenim gören 63 diyetisyen adayı, düzenlenen tören ile gururla meslek yaşamlarına uğurlandı. Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda düzenlenen törene öğretim elemanları ve mezun öğrenciler ile aileleri katıldı.
Öğrencilerimizin tören alanına alınması ile başlayan mezuniyet, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla ve Rektörümüz Prof. Dr. Turhan Kaçar ve Dekanımız Prof. Dr. Fatmagül Yur’un konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmaları ardından bizi hem fakülte hem bölüm birinciliği ile hem de üniversite çapında birinciliği ile gururlandıran öğrencimiz Dyt. Sena Aksu konuşmasını yaptı. Ardından dönem birincileri tarafından mezuniyet kütüğüne isimlik çakıldı; ilk üçe giren mezunlarımıza başarı belgeleri ve ödülleri takdim edildi. Bölüm öğretim üyeleri tarafından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Törende, mezun öğrenciler hep bir ağızdan Beslenme ve Diyetetik Yemini’ni okudu. Ardından geleceğin diyetisyenleri hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı.
 
     
     
     

Son Güncelleme Tarihi : 03.07.2023 13:31 Okunma Sayısı : 522

Son Haberler