2024 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemizin 2024 yılı mezuniyet töreni, 3 Haziran 2024 tarihinde büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin dört yıllık emeklerini taçlandırdığı bu özel günde, akademik kadromuz, öğrencilerimiz ve aileleri bir araya geldi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektör yardımcısı ve Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi dekan vekili Prof. Dr. Ali SÜLÜN’ün katılımıyla gerçekleşen tören, Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda yapıldı. Tören; bölüm başkanımız Prof. Dr. Fatmagül YUR, bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Hakkı Çağıran’ın mezuniyete hak kazanmış öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiği konuşma, bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden fakülte birincimiz Bahadır Can’ın konuşmaları ve Öğr.Gör.Dr. Sibel Erdem’in öğrencilerimizle beraber diyetisyenlik yeminini gerçekleştirmesi ile devam etti.
Mezunlarımızın bundan sonraki yaşamlarında büyük başarılara imza atacaklarına inanıyor ve onları tebrik ediyoruz. Bu önemli günün anısına, mezuniyet törenimize katılan tüm öğrencilerimize, ailelerine ve akademik kadromuza teşekkür ederiz.


 
       
       
       
 
       

Son Güncelleme : 28.06.2024 14:20 Okunma Sayısı : 294

Son Haberler