Beslenme ve Diyetetik Bölümünden TÜBİTAK 2209-A Proje Başarıları

TÜBİTAK 2209/A Programı 2022/1. Dönem kapsamında Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 3 öğrenci projesi destek almaya hak kazanmıştır. Bununla birlikte TÜBİTAK 2209/A Programı kapsamındaki önceki dönemler (2021/1. Dönem, 2021/2. Dönem ve 2022/1. Dönem) göz önüne alındığında; Bölümümüze ait toplamda 23 adet projenin bulunduğunu belirtmekten gurur duymaktayız. Destek almaya hak kazanan öğrencilerimizi ve akademik danışmanları tebrik eder ve başarılarının devamlarını dileriz.

1. Normal ve Fazla Kilolu Adölesanların Yeme Davranışları ve Uyku Kalitelerinin Değerlendirilmesi
Proje Danışmanı: Prof. Dr. Fatmagül YUR
Proje Yürütücüsü: Melike Güner

2. Evde Üretilen Domates Ürünlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri