FSBF Beslenme ve Diyetetik Bölümü İlk Mezunlarını Büyük Bir Sevinçle Verdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen toplu mezuniyet töreninde mezun olmakla birlikte; Bölüm, ilk mezunlarını uğurlamış oldu.

Mezuniyet töreninde Fethiye Sağlık Bilimleri fakülte birincisi ve Beslenme ve Diyetetik bölüm birincisi olan Özge Ergün, mezun öğrenciler adına çok anlamlı bir konuşma yaptı. Ardından Dr. Öğretim Üyesi Nilgün Öncül bölüm öğrencilerine Diyetisyen andını okuttu ve sonrasında fakülte ve bölümü derece ile bitiren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

Mezuniyet töreni MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı sonucunda hibe alan öğrenci projeleri danışmanlarına ve projeye dahil olan öğrencilere teşekkür etti. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Fethiye yerleşkesi toplu mezuniyet töreni, geleneksel kep atma seremonisi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 14.06.2022 14:30 Okunma Sayısı : 1328