“Beslenme ve Yeme Bozukluklarının Psikolojisi: Psikolog Bakış Açısı” adlı seminer ile Beslenme ve Diyetetik Öğrencilerine Yeni Bir Bakış Açısı Kazandırıldı.

Beslenmenin psikoloji ile yakından ilişkisi konusunda öğrencilere engin deneyim ve bilgilerini aktarmak adına alanında uzman Psikolog Dr. Saadet Elevli (Psikoterapist, EMDR Terapisti) Beslenme ve Diyetetik öğrencileri ile buluştu. Beslenme ve Yeme Bozukluklarının Psikolojisi: Psikolog Bakış Açısı adlı seminer 25 Mayıs Perşembe günü (saat 11:00-13:00) Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesinde yüz yüze olarak gerçekleştirildi. Etkinlik öğrencilerin bilgili birikimine katkıda bulunurken; mezun derecesindeki son sınıf öğrencilerin mesleğe yaklaşımları konusuna katkı sağlamıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 23.06.2023 17:14 Okunma Sayısı : 283