Fethiye Sağlık ve Beslenme Topluluğu (FESABEST) / Sağlığımız İçin Gıda Standı-II

Dr. Öğr. Üyesi Nilgün ÖNCÜL koordinatörlüğündeki FESABEST öğrenci topluluğunun 'SAĞLIĞIMIZ İÇİN GIDA STANDI-II' etkinliği, topluluk başkanı Büşra Nur CEYLAN'ın organizasyonuyla Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi yerleşkesinde, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerin yoğun katılımıyla  gerçekleştirildi.

FESABEST topluluğunun, 85 üyesinin katılımı ile 26 grup alternatif gıda reçeteleri hazırlamıştır. Sağlıklı yiyecek ve içecek stantları ile gündelik beslenmede farkındalık yaratmayı amaçlayan etkinlik kapsamında obezite, diyabet, laktoz intoleransı ve çölyak hastalığı gibi sağlık sorunlarında tüketilemeyen yiyecek-içecekler için topluluk üyeleri tarafından alternatif reçeteler geliştirilerek 38 çeşit gıda sunumu yapılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 01.04.2022 16:26

Son Etkinlikler